dimarts, 3 de juny del 2014

XX Trobada de colles del Baix Llobregat

El dissabte 31-Maig es va celebrar a Sant Vicenç dels Horts, la XX Trobada de colles castelleres del Baix Llobregat, on hi van participar 10 municipis. Per primer cop hi va participar Begues amb la seva colla Els Encantats. Que ens convidessin, per nosaltres, ja era tot un honor doncs som considerats colla castellera, però també era un repte doncs som de les més novelles i per que no dir-ho, del municipi amb menys habitants, de fet quatre vegades menys que el més petit!!!

Encaràvem bé la jornada, érem molts beguetants que baixàvem a fer pinya i demostrar que ens mereixem un lloc en aquesta trobada. La previsió de pluja va fer canviar el lloc previst però el pavelló triat complia tots els requeriments, val a dir que els Carallots van organitzar-ho molt bé. Estàvem repartits en tres grups i es tractava de fer castells simultanis tots els components del grup i la resta ajudant. Comença la jornada i totes les colles alcen els pilars de benvinguda alhora mostrant els colors que ens identifiquen, quan ens tocava el primer castell encara no hi érem tots i vam escollir començar amb el 3d6, clavat. A la segona ronda ja van arribar els que faltaven i anem pel 3d6a, el vàrem treballar més, hi havia molt soroll, les gralles lluitaven i els crits omplien el pavelló, però també el vàrem poder lluir davant dels nostres veïns, anàvem per bon camí. A la darrera ronda tocava el nostre 4d6 i tot i que els baixos van patir més del compte, de segons cap amunt estava molt maco, amb bones formes i parat, la poca experiència que tenim ja la sabem emprar per compensar petits defectes de construcció que poc mesos abans haurien fet desmontar-lo o caure, ja som un colla de 6, ja ens ho hem cregut, sabem que podem fer-los i fins i tot canviant gent d’alguna posició a última hora som capaços d’aixecar l’aleta.

Només puc repetir, que moltes felicitats a tots, que seguim així, com vàreu poder veure amb els més de 30 castells que es van fer aquella jornada, tot just comencem, queda molt camí per recórrer , molts castells nous per fer i moltes emocions per viure, veniu als assajos , porteu més gent i segur que ho aconseguim.

Fem colla , Fem pinya , Fem poble.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada